Vaste stek

Ik heb mijn eigen stekje in Kopenhagen, hoera! De bezoeken kunnen beginnen 🙂 Beelden zeggen meer dan woorden, maar toch wat uitleg. ‘t is een erg ruime kamer (16m²) in een chic oud appartement. Het schone deel ervan is helaas enkel voor de huisbaas, maar ik moet er wel door om in mijn kamer te geraken. Mijn kamer (en de andere 3 kamers die verhuurd worden) waren vroeger de leef- en werkomgeving voor het personeel van de rijke burgers die het gebouw als eersten bewoonden.

De couchsurfing-meeting van vorig weekend (zie vorige post) was super gezellig, eerst zijn we een hapje gaan eten met een ‘all you can eat’ buffet, altijd geweldig. Daarna zijn we naar een zalig feest gegaan in Christiania. Dat vrijgevochten stukje Kopenhagen vierde vorig weekend zijn 39e verjaardag en dat werd met een trance/dance/house/techno festival met 3 podia gepast in de verf gezet.

Ondertussen hebben we nog een paar keer afgesproken met dezelfde couchsurfers, die goede vrienden aan het worden zijn.

Ik heb daarnaast nog een ander stukje stad verkend, onder andere rondom het fort (dat vlakbij mijn woonplaats is) en het schiereiland Christianshavn.

Oh ja, en ik werk ook af en toe 🙂

Ik ben nu bezig met het ontwikkelen van enkele kleinere producten, accessoires voor de bestaande glazen Retap fles. Kleinere en praktische producten, dat wil zeggen dat ik zelf prototypes kan maken en testen. Maw: ik mag (nuttig) knutselen op den bureau en ze appreciëren het nog ook! jeej!

This entry was posted in Denmark, Personal. Bookmark the permalink.

5 Responses to Vaste stek

Comments are closed.