Laatste dagen in Kopenhagen – Last days in CPH

ps-20110312_2872_panorama

Image 1 of 5

Zicht vanop het stadhuis 1 - City hall tower view 1

Om mee te beginnen: 5 panorama-foto’s. – As a starter: 5 panorama-pics.

(for English, scroll down)

Hopla, een half jaar voorbij en mijn verblijf in Kopenhagen zit er dus op. De nachttrein heeft me met al mijn gerief (dat ik nooit of te nimmer met het vliegtuig had kunnen meenemen) rustig tot in Antwerpen gebracht. De komende maanden zal ik vooral aan mijn masterproef wijden om zo mijn studie volledig af te ronden. Maar eerst nog even terugblikken:

Begin vorige week heb ik nog net van de laatste vrieskoude kunnen profiteren om mijn schaatsen aan te binden en midden op een meer te genieten van een prachtige winteravond.

Zoals de meeste voorbije weekends ben ik ook nu weer mijn fiets op gekropen om een (voor mij) nieuw deel van de omgeving te verkennen en deze keer natuurlijk ook om een laatste keer te genieten van Kopenhagen’s fijne centrum. Resultaat is de zeer willekeurige reeks foto’s hier onder.

Entertainment ontbrak zeker niet, meerdere diners en een geweldige goodbye party zetten de kers op de taart van mijn verblijf in Kopenhagen.

Ik denk er over om vanaf nu ook (of enkel) in het Engels te schrijven en korte beschrijvingen te geven van wat toeristisch schoon Vlaanderen en omstreken te bieden hebben… We zien wel.

Bam, another half year gone and thus my stay in Copenhagen has come to an end. The nighttrain brought me and my tons of luggage (which would have been impossible to get on a plane) safely to Antwerp. Next months will now mostly be spent on my master-thesis so that I can finish my studies. But first a look back:

At the start of last week I was able to profit from the last icy cold days by going skating on a beautiful patch of natural ice and enjoying a very colourful sunset from the middle of a lake.

Like many previous weekends I got on my bike again to explore a part of the city that was new to me and this time also to enjoy the beauty and charm of Copenhagen’s city centre one last time. The random bundle of pictures below are the result of that trip.

There was certainly no lack of entertainment these last days: multiple dinners and an awesome goodbye party put the cherry on top of the cake of my stay.

I’m considering to write also (or only) in English here from now on (although I know that some of you enjoy decoding the Dutch language 🙂 ) and highlight some of the treasures and interesting places that Flanders and the surrounding areas have to offer… We’ll see.

 

Om mee af te sluiten is hier wat Deense muziek die onlosmakelijk verbonden is met het voorbije half jaar.

To finish this post, here’s some Danish music that will always bring back memories of my stay in Copenhagen:

 

 

This entry was posted in Denmark, Personal and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Laatste dagen in Kopenhagen – Last days in CPH

Comments are closed.