Intro & sightseeing

Hoihoi,

De eerste post waar effectief iets van inhoud in zit! hoera!

Dus, een klein woordje uitleg over waarom ik een half jaar in Kopenhagen verblijf: Ik doe stage bij een klein jong (2j oud) bedrijfje dat Retap heet. Een van de stichters studeerde aan CBS (Copenhagen Business School) en daarom mogen we met het bedrijf gebruik maken van een mooi landschapskantoor uitgebaat door CBS dat we delen met enkele andere kleine start-ups.

Op www.retap.dk vind je meer info over het bedrijf, maar in essentie proberen we om mensen kraantjeswater te laten drinken in herbruikbare glazen flessen (zie foto) in plaats van water te drinken uit wegwerp plastieken flessen die worden ingevoerd.

Op de “collega’s” foto staan mijn baas Lars (rechts) en één van mn collega’s, Christopher

Ik heb hier een kamer gehuurd (zie laatste foto, het rode bakstenen gebouw) maar daar kan ik pas in vanaf de 1ste oktober. De eerste 2 nachten heb ik in een jeugdherberg verbleven (Copenhagen City Danhostel, erg aan te raden) en daarna ben ik aan het couchsurfen gegaan. Ik zit op het moment van schrijven op het 3e couchsurf adres en ik ben enorm onder de indruk van het couchsurf gebeuren, ‘t is geweldig!!! Vanavond heb ik via één van de groepen van CS afgesproken met een 6tal mensen uit Kopenhagen die ik nog nooit heb ontmoet om samen te gaan eten en evt achteraf uit te gaan … Spannend :-p

Ik heb nog niet erg veel tijd gehad om echt de toerist uit te gaan hangen, maar k ben toch al ff door ‘t centrum gepasseerd, waarvan foto’s in ‘t album.

Oki, dat was het voor nu, ik ga dineren met coole onbekenden! Farvel!

This entry was posted in Denmark, Personal and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Intro & sightseeing

Comments are closed.